بسیج راستاب
وبلاگ رسمی پایگاه مقاومت بسیج حضرت علی اکبر (ع) روستای راستاب
قالب وبلاگ

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده عادی بسیج به شرح ذیل می باشد:

1. کپی شناسنامه

2. یک قطعه عکس

3. سن افراد باید بالای 7 سال باشد


افرادی که سن آنها بالای 14 سال می باشد و همکاری لازم با بسیج و حضور دائم در کلاسهای شجره طیبه صالحین را دارند پس از سه ماه و طی آزمونی به عضویت فعال نائل میگردند.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, ] [ 16:22 ] [ فرمانده ] [ ]

شهید تو بالا رفته ای من در زمینم **** برادر روسیاهم شرمگینم


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:, ] [ 14:38 ] [ فرمانده ] [ ]

شهیدان از می توحید مستند/    شهیدان سرخوش از جام الستند

نمردند و نمی میرند هرگز/      شهیدان زنده ی جاوید هستند...

***

بدی کردیم، خوبی یادمان رفت/    ز دلها لای روبی یادمان رفت

به ویلای شمالی خو گرفتیم/     شهیدان جنوبی یادمان رفت...

***

گل اشکم شبی وا میشد ای کاش/    همه دردم مداوا میشد ای کاش

به هر کس قسمتی دادی خدایا/     شهادت قسمت ما میشد ای کاش...

***

خوشا آنان که با عزت ز گیتی/      بساط خویش برچیدند و رفتند

ز کالاهای این آشفته بازار/       شهادت را پسندیدند و رفتند...

***

مادر!!!

تو بر مزار شهید عزیز خویش

یک کاسه آب یخ

یک دسته گل بیار

زیرا که من هنوز در این خوابگاه خویش

لب تشنه حیاتم

دل تشنه وطن...

 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:, ] [ 21:58 ] [ فرمانده ] [ ]

1. شروع حمله نظامی اسرائیل (اهداف در ایران)

2. واکنش های پیش بینی شده ایران

3. واکنش های پیش بینی نشده ایران و کشورهای دوست

4. نتیجه گیری

عمل نظامی اسرائیل
اگر اسرائیل طی ماه های آینده تصمیم بگیرد برای جلوگیری از توسعه تسلیحات هسته ای ایران به این کشور حمله کند علاقمند است قبل از حمله به ایران به ایالات متحده اطلاع دهد. از نظر فنی برای اسرائیل امکان پذیر است که فضای کنترل شده توسط آمریکا در عراق را نادیده گیرد اما مشکل خواهد داشت. به علاوه، تاسیسات حمایتی در منطقه کردنشین شمال عراق به شدت به اسرائیل برای انجام یک عمل موثر علیه ایران کمک خواهند کرد. با موافقت ضمنی آمریکا و در نظر گرفتن این مساله که تعداد نسبتا کمی از جنگنده های دوربرد در دسترس هستند، ممکن است اسرائیل همچنین از موشک های بالستیک مستقر در زمین و همچنین موشک های بالستیک پرتاب شونده از دریا استفاده کند و این احتمال که از هواپیماهای بدون سرنشین از طریق شمال شرق عراق و آذربایجان استفاده کند کاملا وجود دارد. این قلمروها در همسایگی ایران می توانند جهت یورش هلی کوپترها، الحاق نیروهای ویژه و فرستادن هیات های نجات و رهایی استفاده شوند.
هر از گاهی در رسانه ها گزارش هایی مبنی بر احتمال استفاده اسرائیل از کلاهک های هسته ای با بازده کم که نفوذ کننده به زمین هستند برای اهداف و تاسیسات زیرزمینی ایران که امکان تاثیرگذاری کلاهک های نفوذ کننده متعارف در آن جا کم است وجود دارد. استفاده از این کلاهک های هسته ای نفوذ کننده به زمین خیلی بعید به نظر می رسد اما اگر استفاده شود پیامدهای بسیار جدی بلندمدتی برای امنیت جهانی در پی خواهد داشت. با این وجود، وسوسه استفاده از این کلاهک ها به ویژه ممکن است در مورد تاسیسات نطنز وجود داشته باشد چون این تاسیسات به لحاظ موقعیت مکانی در منطقه ای دور از شهر قرار گرفتند و 25 کیلومتر از شهر نطنز و حدود 40 کیلومتر از جنوب کاشان فاصله دارند.
اهداف اصلی ای که در عمل نظامی اسرائیل علیه ایران مورد توجه قرار می گیرند در طبقه بندی زیر قرار دارند:
1- کارخانه های غنی سازی اورانیوم به ویژه آنهایی که نزدیک نطنز قرار دارند. در این مورد بر تخریب آبشارهای سانتریفیوژ و همچنین کشتن تعدادی از کارمندان فنی و علمی ایران تا حد ممکن تاکید می شود. بنابراین محل اقامت و آزمایشگاه های روی زمین هدف اصلی خواهند بود.
2- کارخانه فرآوری اورانیوم اصفهان؛ هدف بزرگی که اساس همه برنامه های هسته ای را تشکیل می دهد.
3- تاسیسات توسعه و تحقیقات هسته ای که شامل تاسیساتی که در تهران و نزدیک اراک هستند. رآکتورهای جدید در بوشهر مورد هدف قرار خواهند گرفت که ضرورتا شامل خود رآکتورها نمی شود؛ چون مواد رادیواکتیوی بر دیگر کشورهای منطقه تاثیر خواهند گذاشت بلکه احتمالا سیستم های کنترل، آزمایشگاه ها و اقامتگاه ها مورد هدف قرار خواهند گرفت.
4- ساختمان های اساسی موشکی که اسرائیل را مورد هدف قرار می دهند به همراه پرسنل این ساختمان ها و مراکز توسعه و تحقیقات مربوط به برنامه های موشکی ایران.
5- دپارتمان های دانشگاهی شامل فیزیک، مهندسی، الکترونیک و دپارتمان هایی که مرتبط با برنامه های موشکی و هسته ای ایران هستند. یکی از توجهات اصلی اسرائیل این است که تا جایی که ممکن است به کارشناسان فنی ایرانی و مراکز آموزشی ای که در حال حاضر و یا در آینده در جهت برنامه های موشک بالستیک وبرنامه های هسته ای ایران مورد استفاده قرار می گیرند آسیب وارد کند.
در حالی که این ها اهداف اصلی خواهد بود، ممکن است تلاش هایی برای کشتن رهبران تکنوکرات و به ویژه تکنوکرات هایی که مسئول آموزش و پیشبرد برنامه های هسته ای و موشکی هستند انجام شود. در حالی که برخی از این افراد ممکن است در مکان هایی نزدیک به تاسیسات موشکی و هسته ای شامل نطنز، تبریز و خرم آباد مستقر باشند در عین حال برخی دیگر از افراد ممکن است در تهران مستقر باشند. این طور به نظر می رسد که یکی از پیامدهای مورد هدف قرار دادن مردم، مراکز تحقیقاتی، تاسیسات و دپارتمان های دانشگاهی این است که برای اولین بار از زمان جنگ، جنگ مستقیما به مرکز کشور وارد خواهد شد. با تعدادی تلفات غیر نظامی بیش از آن که ایران حملات ویژه ای در مناطق دور متحمل شود احساس یک کشور در جنگ را خواهد داشت.
این ممکن است در مغایرت با تفکر پذیرفته شده باشد. در افکار عمومی این ایده وجود دارد که حمله نظامی علیه ایران شبیه حمله علیه عراق در 1981م، شامل بمباران کردن زیرساختارهای هسته ای خواهد بود. در نتیجه، جنگ علیه املاک و ساختمان های نظامی و با هدف تخریب اهداف نظامی مثل آبشارهای سانتریفیوژ خواهد بود. در حالی که این هدف اصلی خواهد بود اما در عین حال نیاز خواهد بود که اسرائیل تا جایی که ممکن است به تلاش های ایران برای احیای مراکز تحقیقاتی و برنامه توسعه بعد از حمله آسیب وارد کند. به عبارت دیگر نیاز است تا اسرائیل طوری به مراکز ایران آسیب وارد کند که بعد از حمله نتواند بار دیگر این مراکز را احیا کند. لذا توجه اسرائیل بر پرسنل فنی و تا جایی که ممکن است کشتن این افراد متمرکز خواهد شد. از این رو جنگ تاسیسات دانشگاهی و دیگر مراکز تحقیقاتی را نیز در بر خواهد گرفت و در نتیجه پیامدهای بسیار وسیعی خواهد داشت.
در 1981م، اسرائیل حملات وسیعی بر علیه عراق انجام نداد بلکه حملاتش محدود بود لذا عراق توانست برنامه های تسلیحاتی خود را سریعا احیا کند. برنامه هسته ای ایران پیش از این پخش شده است لذا برای اسرائیل ضروری است که زیرساختارهای اساسی و افرادی که این برنامه را طراحی می کنند و پتانسیل ایران برای تولید تسلیحات هسته ای را از بین ببرد. باید یادآوری شود که هدف گذاری اسرائیل در وست بانک در 2002، در لبنان در 2006 و در غزه در 2009-2008 که بر تاسیسات بنا شده بود همگی این رویکرد را نشان می دهند.
در حمله به تاسیسات موشکی و هسته ای ایران، اسرائیل از خطر واکنش غیرمستقیم حزب الله لبنان اطلاع دارد. برای جلوگیری از این امر، با توجه به افزایش سریع تجهیزات موشکی حزب الله از جنگ سال 2006م، به بعد ممکن، است در ابتدا اسرائیل تا جایی که ممکن است موشک های حزب الله را منهدم کند. گزارش های معتبری وجود دارد مبنی بر این که نیروی دفاعی اسرائیل طرح های جامعی را برای مبارزه در مقیاس وسیع توسعه داده است که در آن حمله بسیار شدید به زرادخانه، مراکز فرماندهی و پایگاه های حزب الله در سراسر کشور لبنان دیده شده است. از آن جایی که حزب الله هم عملیات مقابله را طرح خواهد کرد لذا اسرائیل باید فرض را بر این بگذارد که یک جنگ طولانی مدت را پیش رو خواهد داشت.

واکنش های ایران
پیامد حمله به ایران قطعا تخریب همه توانایی های هسته ای ایران نخواهد بود. با این وجود خسارات زیادی به زیرساختارهای فیزیکی وارد خواهد شد. تلفات غیر نظامی هم وجود خواهد داشت؛ هم در میان کارگران غیر نظامی مرکز هسته ای و هم در میان خانواده هایشان. این تاثیرات، در درون ایران آشکار خواهد بود و همچنین به نحو وسیعی در سراسر خاورمیانه به وسیله شبکه های خبری ایرانی گزارش می شود.
واکنش فوری ایران خروج از پیمان عدم تکثیر هسته ای خواهد بود. پروسه ای که نود روز قبل باید اطلاع داده شود. این یک علامت آشکار خواهد بود که ایران دیگر خود را مقید به این پیمان نخواهد دانست؛ بویژه اگر توسط کشوری مورد حمله قرار گیرد که هرگز به عضویت این پیمان در نیامده است. ایران می تواند به ماده NPT برای توجیه این تصمیم خود اشاره کند که این ماده می گوید: «چنانچه هر یک از اعضاء معاهده تشخیص دهد حوادثی فوق العاده مربوط به موضوع این معاهده منافع عالیه کشورش را به مخاطره انداخته است این حق را خواهد داشت که در اعمال حق حاکمیت ملی خود از این معاهده کناری گیری نماید.»
واکنش دوم ایران، این خواهد بود که برای جلوگیری از حملات بیشتر، تسلیحات هسته ای خود را گسترش دهد. برای چنین کاری ممکن است از تأسیساتی استفاده شود که در اعماق زیاد زمین قرار دارد. گزارش ها از در حال ساخت بودن چنین تأسیساتی حکایت دارد. خروج از NPT و تصمیم به گسترش تسلیحات هسته ای قطعا در داخل ایران با حمایت قابل ملاحظه ای مواجه خواهد شد و این حمایت بخشی از پروسه وحدت سیاسی خواهد بود که ورای اختلافات سیاسی اخیر است. بخشی از این وحدت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهد بود که انتظار می رود موقعیت خود را بهبود بخشد و شرکتی را برای توسعه تسلیحات هسته ای را در اختیار گیرد و برای گسترش این پروسه با دولت های دیگر و بازیگران خرده دولتی همکاری کند.
ایران همچنین این توانایی را دارد در برخی مناطق فعالیت کند که مستقیما به اسرائیل مربوط نیستند بلکه ایالات متحده و شرکای غربی اش که به شدت هوادار اسرائیل هستند را مورد هدف قرار می دهد. حوزه عمل و واکنش های ایران در قبال حمله احتمالی اسرائیل می تواند شامل موارد زیر باشد:
1- به اسرائیل حمله موشکی کند و منافع آمریکا و متحدان غربی اش را مورد حمله قرار دهد.
2- با بستن تنگه هرمز، باعث افزایش شدید قیمت نفت شود. هر نوع افزایش در قیمت نفت بر اقتصاد جهانی تاثیر خواهد گذاشت.
3- علیه تأسیسات غربی تولید، پالایش و انتقال نفت در خلیج فارس حملات موشکی یا شبه نظامی ترتیب دهد که این عمل نگرانی های عمیقی برای دولت های تولید کننده نفت بویژه عربستان سعودی، کویت و امارات متحده عربی ایجاد خواهد کرد. در حالی که این تاسیسات نسبت به دهه گذشته از امنیت بیشتری برخوردار هستند اما همچنان به عنوان اهداف نرم باقی می مانند.
4- از گروه های شبه نظامی مخالف حضور غرب در عراق و افغانستان حمایت جدی کند که این عمل می تواند در دلسرد کردن غرب و اسرائیل برای انجام حملات بیشتر علیه ایران مناسب باشد.
صرف نظر از خروج ایران از NPT و تصمیم به گسترش تسلیحات هسته ای، اگر تا به حال مخفیانه این کار را انجام داده باشد، دیگر گزینه ها برای ایران در دسترس قرار دارند اما در کوتاه مدت اجرایی نخواهند شد.
ایران می داند که رهبران برخی از کشورهای عربی حمله اسرائیل به این کشور را آشکارا محکوم خواهند کرد اما اگر اسرائیل به ایران حمله کند به طور خصوصی و محرمانه از این حمله راضی خواهند بود چون جاه طلبی های هسته ای ایران را محدود می کند. هم زمان بدون توجه به این که جوامع شیعه در دولت های غرب خلیج فارس به غیر از عراق در اقلیت قرار دارند واکنش افکار عمومی در منطقه هم متفاوت خواهد بود. به طور کلی افکار عمومی عرب مخالف حمله اسرائیل به ایران خواهد بود و ضرورتا این عمل را اقدام مشترک اسرائیل و آمریکا علیه یک کشور مسلمان قلمداد خواهند کرد. با این وجود، واشنگتن دخالت خود را در درگیری های اسرائیل انکار می کند اما در منطقه این برداشت وجود دارد که اسرائیل یکی از ایالت های آمریکاست. به علاوه، اقلیت های مهم شیعی در عربستان سعودی، بحرین و کویت وجود دارند که برخی از آن ها با ایران روابط تجاری و خانوادگی نزدیکی دارند و عمیقا با حمله اسرائیل به ایران و حمایت آمریکا مخالفت خواهند کرد.
شاید مهمترین وجه حمله اسرائیل علیه ایران این است که با حملات هوایی منظم اسرائیل یک پروسه درازمدتی برای جلوگیری از توسعه تسلیحات هسته ای ایران شروع خواهد شد. از دید اسرائیل واکنش ایران به حمله بیش از آن که حذف برنامه های مربوط به تسلیحات هسته ای باشد تلاش برای گسترش این برنامه ها خواهد بود. از این رو، اگر اسرائیل زمانی با حمله شروع به محدود کردن توسعه موشکی و هسته ای ایران نماید به آسانی نمی تواند آن را متوقف کند.
در برخی از مراحل جنگ، ممکن است ایران به گزینه های دیگری که در بالا ذکر شد روی بیاورد حتی اگر در یک کشمکش وسیعی درگیر شده باشد. موضوع اصلی در این جا این است که امکان ندارد پیامد فوری حمله اسرائیل به ایران عظیم باشد و ممکن نیست که باعث یک کشمکش وسیع تر منطقه ای، به استثناء جنوب لبنان، شود. اما پیامد درازمدت ممکن است به شدت متفاوت باشد.

اتفاقات پیش بینی نشده
تحلیلی که اینجا انجام می شود بر اساس رفتار غیر عقلانی اسرائیل و واکنش ایران به این رفتار بنا شده است. رخدادهای غیرقابل پیش بینی قبل و یا بعد از حمله اسرائیل را که منجر به بحران می شود در نظر نمی گیرد. برای مثال ممکن است در اثر یک واقعه کشمکش جدیدی با حزب الله شروع شود که منتجر به گسترش بحران جنگ شود که شامل حمله اسرائیل به خطوط تدارکات و سپس تحریک سوریه و واکنش ایران است. واکنش ایران ممکن است به یک جنگ وسیع تر میان ایران و اسرائیل منجر شود. بعد از حمله، در حالی که ممکن است واکنش ایران محدود باشد تنش بسیار بالایی در منطقه خلیج فارس حاکم خواهد شد. در این شرایط، نیروهای نامنظم ایران ممکن است خارج از ساختار فرماندهی ملی عمل کنند و بر علیه نیروهای آمریکا یا ناوگان بین المللی عمل کنند که این حرکت می تواند با واکنش دولت های غربی خلیج فارس و یا خود ایالات متحده منجر شود که در این صورت منطقه به شرایط بدتری دچار خواهد شد.
به طور کلی این مقاله رویکرد غیر نظامی را در قبال مساله هسته ای و موشکی ایران توصیه می کند چون در صورت حمله به ایران پیامدهای منطقه ای و جهانی زیادی در پی خواهد داشت و همچنین پیامدهای پیش بینی نشده ای با خود به همراه دارد.

نتیجه گیری
اساس این تحلیل این است که حمله اسرائیل به ایران باعث شروع یک درگیری طولانی مدت خواهد شد که نه تنها باعث توقف برنامه های هسته ای ایران نمی شود بلکه ممکن است حتی آن را تشویق کند که این برنامه ها را گسترش دهد. به علاوه، بی ثباتی وسیع و پیامدهای امنیتی غیرقابل پیش بینی ای برای منطقه و در سطح وسیع تر برای جهان خواهد داشت. اگر این پیامدهای خطرناک برای انجام ندادن یک عمل نظامی بر علیه ایران، کافی هستند پس دو راه برای دولت های غربی وجود دارد:
1- افزایش تلاش ها برای دستیابی به راه حل دیپلماتیک. در این گزینه آمریکا و هم پیمانانش می توانند با انجام صلح میان اسرائیل- فلسطین، ایجاد خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای(اسرائیل نیز سلاح های خود را کنار بگذارد) و بهبود روابط ایران با تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس، مسیر را برای انجام توافق میان ایران و غرب هموار کنند.
2- یا این که غرب بپذیرد که ایران در نهایت به یک قدرت هسته‌ای تبدیل می‌شود و از این امر برای خلع‌سلاح هسته‌ای جهانی استفاده کند.
گروه تحقیقاتی آکسفورد در گزارش خود نتیجه گرفته است: «پیامدهای حمله نظامی به ایران چنان جدی است که به هیچ شکلی نباید آن را تشویق کرد. یافتن راه های دیگر برای پایان دادن به بحران اتمی ایران، هر قدر هم که مشکل باشد، باید دنبال شود.»
 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:, ] [ 20:32 ] [ فرمانده ] [ ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

وبلاگ رسمی پایگاه بسیج حضرت علی اکبر (ع) روستای راستاب در جهت انجام موضوعات زیر راه اندازی گردیده است::::: 1. اخبار پایگاه 2. اخبار روستا 3. اخبار سیاسی کشور 4. گزارش ها 5. و...
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بسیج راستاب و آدرس basij.rastab.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 65
بازدید ماه : 65
بازدید کل : 25114
تعداد مطالب : 15
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1


ایران رمان